lördag 16 februari 2013

Beautiful Creatures THE Movie

Jag var ju och såg filmen Beautiful Creatures i Onsdags och var verkligen jätte glad, hade höga förväntningar och hade väntat jätte länge för jag läste ju ut boken i början av januari så längtade så mycket tills den skulle komma till bio.

Men... nja, jag blev faktiskt rätt så besviken. Den var inte alls som boken, de tog bort och ändrade allt för mycket så tillslut blev jag bara "okej, vad kommer hända här näst??" Jag såg ju verkligen fram emot att få höra sången "sixteenth moon", (SPOILER FÖR ER SOM EJ LÄST) som sedan skulle ändras till "seventeenth moon".

 Som en film var den ok, om man inte tänker på boken men nu när jag läst boken så kan jag ju inte hjälpa att jämföra med den. Det var tyvärr alltför mycket som jag hackade upp mig på som de antingen inte tagit med eller ändrat på och jag undrar om de ens kommer ge ut de andra böckerna på film, vilket jag tvivlar på nu då slutet är HELT annorlunda än i boken. Jag börjar faktiskt undra om hela serien slutar så som den gör i filmen och i så fall så är det ju en BIG spoiler för mig som bara läst 1/4 men jaja... Och jag fattar inte varför de ändrat hennes födelsedag i filmen till december när det i boken är den 11 februari...

Har du sett filmen/läst böckerna, kommentera gärna vad du tyckte om filmen efter att ha läst boken!
3 kommentarer:

 1. Vad rekommenderar du för mig som inte läst boken? Vänta tills jag gjort det eller passa på och se filmen nu när den går på bio?

  Har inte bestämt mig om jag ska läsa boken nämligen...

  SvaraRadera
 2. ^^ Det bestämmer du själv, men jag tror det är bättre om du läser boken efter du sett filmen så blir du inte lika besviken ;)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera