fredag 18 juli 2014

Hemma igen!

Sådär, nu är vi hemma igen (båda två) efter en resa åt vars ett håll och sedan en resa tillsammans i Stockholm! Lite dött kommer det dock fortfarande att vara här på bloggen fram tills näsa vecka då vi knappt har någon tid för bloggandet denna helgen. Vi fyller nämligen år (19 hela år!!) på söndag!

Kommande inlägg som dyker upp nästa vecka är dock:

- Bookhaul! Rebecca har vunnit en tävling där priset innehöll sommarböcker och sedan har det ju dessutom blivit en del shopping i Stockholm på SciFi-Bokhandeln och den stora Akademibokhandeln + att födelsedagen snart också är kommen så därför lär det bli en ganska stor hög att se fram emot! =)

- Harry Potter: The Exhibition! Japp vi gick på utställningen i Norrköping, i slutändan var det faktiskt inte något som vi ville missa och tur det, för det var verkligen värt pengarna. Ett inlägg om bara utställningen dyker också upp under kommande vecka + eventuellt lite bilder på det vi köpte där, om det är något som ni läsare vill veta.Så länge får vi önska er en trevlig och (förhoppningsvis) solig helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar