tisdag 2 september 2014

Dagens bokutgivning #2


Idag släpps den tredje boken i serien Throne of Glass av Sarah J Maas!

Du kan läsa om boken på engelska här: Heir of Fire

Själv har jag länge varit intresserad av att påbörja den här serien, men jag är så petig med omslag och än så länge hittar jag inte alla tre i det format och omslag som jag vill ha dem i. (Omslaget ovan tycker jag är väldigt fint!)

Handling på svenska
Celaena Sardothien är försvunnen och sårad, med endast en tanke i huvudet, att hämnas hennes kära väns barbariska död: Kungen över Adarlan's Assasin lever fortfarande och hon är bunden att tjäna denna tyrann, men han kommer få betala för det han har gjort. Det enda hoppet Celaena har om att kunna förstöra kungen, är att hitta svaren i Wendlyn. Genom att offra sin framtid, har the Captain of the King´s Guard, Chaol, skickat Celaena dit för att skydda henne, men hennes mörkaste demoner finns på samma plats. Om hon kan vinna över dem kommer hon bli Adarlan's största hot - och hans egna tuffaste fiende.
Medan Celaena lär sig om sitt sanna öde, vilar ögonen av Erilea på Wendlyn, samtidigt gör sig en brutal och otäck kraft redo att resa sig mot himlen. Kommer Celaena hitta sin styrka, inte bara till att vinna hennes egna strider, men också till att bekämpa ett krig som skulle kunna minska hennes lojalitet till hennes eget folk gentemot dem hon har lärt sig att älska?

Från författaren av...OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar