onsdag 17 september 2014

Dagens bokutgivning #5

Idag kommer en annan efterlängtad bok ut!


Champion (Legend #3) av Marie Lu (sv)

Jag har verkligen älskat de tidigare böckerna i serien och längtat tills den här boken skulle komma ut. Förhoppningsvis är den här minst lika bra som de första två böckerna!

Handling
June och Day har offrat mycket för Republikens folk och för varandra. Nu står deras land på tröskeln till en ny existens. June har vunnit tillbaka Republikens ynnest och arbetar nu inom den styrande eliten som Princeps Elect, och Day har tilldelats en hög militär position. Men ingen av dem hade kunnat förutse de omständigheter som skulle föra dem samman igen. Just när ett fredsfördrag är förestående bryter en pestsmitta ut som orsakar panik i kolonierna, och Republikens gränsstäder hotas av krig. Denna nya pestepidemi är den dödligaste någonsin, och June är den ända som har nyckeln till Republikens försvar. Men för att rädda tusentals människor kommer hon att behöva göra en stor uppoffring: June måste be den hon älskar att ge upp allt. 

Rättelse: Boken kommer ut den 10:e Oktober

Från författaren av...


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar