tisdag 16 september 2014

Dagens bokutgivningar #4

Idag kommer två (efterlängtade) böcker ut!


Echoes of Us (The Hybrid Chronicles #3) av Kat Zhang!

Du kan läsa mer om boken, på engelska HÄR!

Handling på svenska
Allt Eva ville var att få vara sig själv. Men i America, att vara hybrid - att dela kropp med en annan själ - tolereras inte efter barndomen. Nu är Eva och Addie, hennes systersjäl, konstant i rörelse, de gömmer sig från de tjänstemän som är ute efter att fånga dem. Men tidvattnet ändras. En revolution kokas upp, och folk börjar ifrågasätta hybridernas misshandel. 
Plötsligt får Eva och Addie ett vågat förslag av Marion, en ambitiös reporter: Om de går under täckmantel och filmar de havererade förhållandena på en hybrid konstitution, kommer hon inte bara rädda dem, hon kan också rädda Jackson, killen som Addie älskar. De är riskabelt, och Eva måste lämna Ryan och hennes vänner efter sig, men om hon lyckas, kan det leda till hybriderna frihet.
Medan Eva och Addie går in i faran, håller de fast vid varandra och hoppet om en bättre framtid. Men priset de måste betala kan vara högre än de någonsin anat.

Från författaren av...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


The Infinite Sea (The 5th Wave #2) av Rick Yancey

Läs mer om boken, på engelska HÄR!

Handling på svenska
Hur förgör man hela jordens befolkning? Man berövar människorna deras mänsklighet. I den femte vågen kämpade Cassie för att hitta sin lillebror. Hon lyckades, men striden mot De andra är långt ifrån över. Cassie, Ben, Ringer och de andra måste fortsätta kämpa mot en osynlig fiende. Men en sak är säker: De andra kommer inte att ge upp förrän hela mänskligheten är utrotad.

Boken kommer ut på svenska den 9:e oktober!

Från författaren av…


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar