tisdag 9 december 2014

Sammanfattning: November

Här kommer återigen en liten sen sammanfattning av förra månaden, november.

Rebeccas lästa böcker:Antal lästa böcker: 3 st.
Svenska: 1 st.
Engelska: 2 st.

Tegelstenar (över 500 sidor): 0
Kortisar (runt 200 sidor): 0


Antal lästa sidor: 1 007

Antal påbörjade serier: 0
Antal avslutade serier: 0

Bästa boken: The Graveyard Book av Neil Gaiman
Besvikelsen: House of Small Shadows av Adam Nevill

Finaste omslag:


Uppnådda mål:
Boktyckes utmaning:
Punkt 4, 26 & 64

Kommentar om november månad/nästa månad (december):
Skräckläsningen blev väl ändå hyfsat lyckad. Jag läste 5 av totalt 7 böcker. Jag kunde säkert ha läst alla sju men det dök upp andra böcker också, som jag ville läsa, och halvvägs genom november så tröttnade jag på skräckläsningen. Jag låter helt enkelt de två sista böckerna få vara med på nästa års skräckläsning istället om de fortfarande står olästa då.
Nu i december har jag istället gått över till tegelstenarna! Japp, det är min tegelstens-månad(?!). Jag har ingen aning om hur det skedde men plötsligt var jag bara sugen på att stört dyka ner i riktigt långa böcker. Det är oftast dem som får mig att ligga vaken om nätterna då de är så bra, i alla fall de jag har hittat/fått!
Jag har nyligen läst ut en bok på 650 sidor, som jag fick av min "hemliga bokvän" Kajsa, det dyker snart upp en recension på den boken som var väldigt, väldigt bra! Och nu läser jag Främlingen som är skriven av Diana Gabaldon och som idag är grunden till TV-serien Outlander. Den boken är på 750 sidor och sedan har jag planerat att läsa Drömgångare som är ett rec-ex från Modernista och som tyvärr har fått stå på bokhyllan allt för länge. Sedan räknar jag med att få åtminstone en bok i julklapp som kanske också kommer med bland denna månadens lästa böcker.

1 kommentar:

  1. Det oändliga havet skall jag läsa så fort jag läst första boken.

    SvaraRadera