tisdag 6 januari 2015

Dagens bokutgivningar #11

Idag kommer två nya böcker ut
Frostfire (Kanin Chronicles #1) av Amanda Hocking

Du kan läsa mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Bryn Aven är en utstött bland en av de starkaste av trollstammarna, the Kanin. 
Bryn är en spårare, som en del av hennes arv och hennes förflutna men hon har bestämt sig för att bli en respekterad del av världen. Hon har bara ett mål: att bli en av kungavaktens eliter och skydda den kungliga familjen. Hon tänker inte låta något stå i vägen för nå sitt mål, inte ens en förbjuden romans med hennes boss Ridley Dresden.
Men alla hennes planer för framtid sätts i stå när Konstantin - en fallen hjälte hon en gång älskade - börjar kidnappa trollungar. Bryn skickas in för att hjälpa till att stoppa honom, men förlorar hon sitt hjärta i skeendet?

Från författaren av...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Ensnared (Splintered #3) av A.G. Howard

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Efter att ha överlevt en katastrofal strid vid balen, har Alyssa tillägnat sig åt sin dåraktighet och fått perspektiv. Hon är beslutsam att rädda hennes två världar och de människor och Netherlings som hon älskar. Även om det innebär att hon måste utmana Hjärter Dam i en sista strid av vilja och list... och även om vägen till Underlandet, nu när kaninhålet är slutet, är genom looking-glass världen - en parallel dimension fylld med muterade och våldsamma utstöttade Netherlings. I den sista delen av den vilt populära Splintered trilogin, kommer Alyssa och hennes pappa resa in i hjärtat av magin och förödelsen i letandet efter hennes mamma och ställa allting till rätta. Tillsammans med Jeb och Morpheus måste de rädda Underlandet från förfallelse och förstörelse som har snärjat sig fast. Men om de lyckas och kommer ut levande, kan all då verkligen få sitt lyckliga slut?

Från författaren av...OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

2 kommentarer:

  1. Båda böckerna låter så spännde!

    SvaraRadera
  2. Aa, visst gör dem =) tycker speciellt att Splintered verkar vara en bra serie med fina omslag! ^^

    SvaraRadera