söndag 15 februari 2015

Dagens bokutgivning #20

Idag kommer en bok ut som påminner lite om Mazerunner! Så om du gillade den kommer du säkert tycka om den här också.


Enklav (Razorland #1) av Ann Aguirre

Handling
New York har decimerats av krig och pest, och större delen av invånarna har tvingats migrera till underjordiska enklaver, där den förväntade livslängden knappt överstiger tjugo år. När Deuce fyller 15 intar hon rollen som Jägarinna, och hon paras ihop med Fade, en tonårig Jägare som bodde uppe på ytan när han var liten,
När de upptäcker att den angränsande enklaven håller på att utplånas av tunnelmonster - Freaks - som tycks bli allt mer organiserade, så vägrar de äldre att ta hänsyn till deras varningar. Och när Deuce och Fade försätts i exil från enklaven, måste flickan som fötts i mörkret överleva i dagsljuset vägledd av Fades avlägsna minnen i ruinerna av en stad vars befolkning förtvinat till några få farliga gäng.

OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

1 kommentar:

  1. Hej! Jag har precis börjat blogga om serier och böcker och skulle bli super glad om du kunde checka in den med lite tips? :)

    Kram
    Anika
    www.anikskriver.blogg.se

    SvaraRadera