tisdag 10 februari 2015

Dagens bokutgivningar #18

Idag kommer två nya böcker ut, den ena är sjätte delen i en serie och den andra är första delen i en serie


The Ruby Circle (Bloodlines #6) av Richelle Mead

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Sydney Sage är en alkemist som, i grupp med andra, leker med magi och tjänar till att överbrygga världar av människor och vampyrer. De skyddar vampyrhemligheter och människors liv. 
Efter att deras kärleksromans har exponerats befinner sig Sydney och Adrian inför både Alkemisternas och Morois vrede i denna elektrifierande avslutningen på Richelle Meads NY-Times bästsäljande Bloodlines-serien. När ett liv från någon de båda älskar sätts på spel, riskerar Sydney allt för att jaga en dödlig tidigare nemesis. Samtidigt blir Adrian insnärjd i ett pussel som kan vara nyckeln till en chockerande hemlighet om ande magi, en hemlighet som skulle kunna skaka om hela Moroi-världen. 

Från författaren av...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Seeker (Seeker #1) av Arwen Elys Dayton

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Quin Kincaid har behövt genomgå flera år av brutal utbildning för vad hon tror är till det ädla syftet att bli en hedrad "sökare".
Det är inte förrän det är för sent som hon upptäcker att hennes nylärda kunskap och träning är till för att bli en lönnmördare. Quins nya roll tar henne runt om i världen, från en avlägsen gård i Skottland till ett myllrande, futuristiskt Hong Kong där det förflutna, som hon trodde att hon hade flytt ifrån, till slut kommer ikapp henne.


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar