tisdag 17 mars 2015

Dagens bokutgivning #24

Idag kommer en ny serie ut från Gail Carriger!


Prudence (The Custard Protocol #1) av Gail Carriger

Läs mer om boken på svenska HÄR!

Handling på svenska
När Prudence Alessandra Maccon Akeldama (Rue med hennes bästa vän) får ett oväntat luftskepp, gör hon som vilken förnuftig kvinna som helst hade gjort under liknande omständigheter - döper den till Spotted Custard och svävar iväg till Indien i jakt efter den perfekta kopp te. Men Indien har mer att bjuda på än enbart te. Rue snubblar på en tomt som involverar lokala förbrytare, en kidnappad arméförbands fru, och några otäckt bekanta Skotska varulvar. Inför en förfärlig kris och en pinsam brist på mamelucker, vad ska en ung dam annars göra förutom att bli metanatural och hitta ut av allas hemligheter, även tusen år gamla luddiga sådana?
En ny novell av Gail Carriger som utspelar sig i samma värld som Parasol Protectorate, Prudence, dotter till Alexia Tarabotti.

Från författaren av...


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar