tisdag 10 mars 2015

Dagens bokutgivningar #23

Idag kommer två böcker ut, den första är fortsättningen till Seraphina!


Shadow Scale (Seraphina #2) av Rachel Hartman

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Goredd's rike: en värld där människor och drakar delar livet med en orolig balans, och de få som är både människor och drakar måste gömma sanningen. Seraphina är en av de få, hälften flicka, hälften drake, som motvilligt dras in i politiken i hennes värld. När krig bryter ut mellan drakar och människor, måste hon resa över landet för att hitta sådana som henne själv - för hon har en oförklarlig anslutning till alla dem, och tillsammans kan de slåss mot drakarna på ett kraftfullt, magiskt vis.
När Seraphina samlar detta brokiga gäng, jagas hon av människor som vill stoppa henne. Men det mest skrämmande är en annan halv drake, som kan krypa in i människor sinnen och ta över. Tills nu, har Seraphina hållit hennes sinnen säker från inkräktare, men det innebär också att hon har hållit tillbaks hennes egen gåva. Det är dags att göra ett beslut: Hålla fast i säkerheten från hennes gamla liv, eller omfamna ett nytt kraftfullt öde?

Från författaren av...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En efterlängtad bok av Lauren Oliver är den andra boken som kommer ut idag!


Vanishing Girls av Lauren Oliver

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Dara och Nick brukade vara oskiljaktiga, men det var innan olyckan då Daras vackra ansikte blev ärrat och de två systrarna blev totalt främmande för varandra och sig själva. När Dara försvann på hennes födelsedag, trodde Nick att Dara endast skojade runt. Men en annan flicka, nioåriga Madeline Snow, har också försvunnit och Nick blir alltmer övertygad om att de två försvinnandena är sammankopplade. Nu måste Nick hitta sin syster, innan det är för sent.

Från författaren av...

OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar