fredag 10 april 2015

Dagens bokutgivning #29


Vit som snö (Lumikki Andersson #2) av Salla Simukka

Handling
Lumikki Andersson befinner sig i ett sommarhett Prag. På ett café kommer en tjej fram till Lumikki, och påstår sig vara hennes halvsyster. Eftersom Lumikki misstänker att föräldrarna döljer något om släktens historia för henne, blir hon intresserad.
Tjejen lyckas lura med sig Lumikki till ett religiöst möte, och hon blir indragen i en sekt som är mitt uppe i planeringen av sitt kollektiva självmord. Lumikki tvingas springa för livet genom Prags gator och kyrkogårdar för att förhindra den stora tragedin. I uppföljaren till Röd som blod är oskulden allt annat än vit som snö.

Från författaren av...


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.


2 kommentarer:

  1. Har inte läst första delen än, är den värd att läsa?

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tycker att första boken, Röd som blod, är värd att läsa. Jag gillade den väldigt mycket, den var spännande och snabb att läsa! Så jag tycker definitivt att du borde ge den en chans! =)

    SvaraRadera