tisdag 7 april 2015

Dagens bokutgivningar #28


Miss Mayhem (Rebel Belle #2) av Rachel Hawkins

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Livet är nästan tillbaks till det normala för Harper Price. The Ephors har varit tysta efter deras dödliga attack i Cotillion för några månader sedan, och bästa vännen Bee har kommit tillbaks efter att mystiskt ha försvunnit. Nu kan Harper gå tillbaks och fokusera på de viktiga sakerna i livet: skolan, kela med David, hennes nemesis pojkvän, och till och med tävla i Miss Pine Grove pageant.
Olyckligtvis är övernaturliga sysslor aldrig färdiga. The Ephors har beslutat att de hellre vill träna David än döda honom. Haken: Harper måste följa med, men hon kan inte stanna som Davids förkämpe om inte hon genomgår en forntida rättegång som antingen dödar henne... eller anknyter henne till David för evigt.

Från författaren av...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


'

Empire of Night (Age of Legends #2) av Kelley Armstrong

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Deras by är borta. Deras vänner har svikit dem. Och nu har kejsaren skickat dem på ett uppdrag, att rädda barnen i Edgewood - i åtföljd av Prins Tyrus och en liten trupp av kejserliga krigare.
Men resan visar sig vara mer farofylld än de kunnat föreställa sig. Med förräderi och oroligheter i kejsardömet. Moria och Ashyn måste utnyttja allt sitt inflytande och makt för att övervinna dödliga fiender - inte alla av dem människor - och till och med förhindra ett fullskaligt krig.


Från författaren av...


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar