tisdag 5 maj 2015

Dagens bokutgivningar #31

Idag kommer flera nya böcker ut, här är tre av dem!


The Heir (Selection #4) av Kiera Cass

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
För tjugo år sedan, gick America Singer med i the Selection och vann Prins Maxons hjärta. Nu har tiden kommit för Prinsessan Eadlyn att hålla hennes Selection. Eadlyn förväntar sig inte att hennes Selection ska komma ens i närheten av hennes föräldrars fairy-tale kärlekssaga. Men när tävlingen börjar, kanske hon upptäcker att det inte är så omöjligt som hon först trodde att hitta hennes egna happily ever after. 

Från författaren av...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~A Court of Thorns and Roses (#1) av Sarah J Maas

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
När nittonåriga jägarinnan Feyre dödar en varig i skogen, kommer en odjurs-liknande varelse för att kräva vedergällning för det. Hon dras in i ett lömskt magiskt land som hon endast känner till från legenderna, Feyre upptäcker att hennes kidnappare inte är ett djur, utan Tamlin - en av de dödande, odödliga feerna som en gång styrde deras värld,
Medan hon bor på hans egendom, förändras hennes känslor för Tamlin från isande fientlighet till en brinnande passion som synliggör varje lögn och varning folk har sagt till henne om feernas vackra, farliga värld. Men en uråldrig, ond skugga växer över feernas land, och Feyre måste hitta ett sätt att stoppa det... eller dömma Tamlin - och hans världs - ungergång för alltid.

Från författaren av...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ice Kissed (Kanin Chronicles #2) av Amanda Hocking

Läs mer om handlingen på engelska HÄR!

Handling på svenska
Bryn Aven har alltid längtat efter att få vara en del av the Kanin world.
Även om hon inte har någon social status, på grund av att hon är en korsning, vägrar hon ge upp hennes drömmar att tjäna kungariket hon älskar. Det är en dröm som ger henne en helt ny värld... det glittrande palatset av Skojare.
Skojare folket behöver hennes skydd från samma brutala rival som har hotat the Kanin, och, när hon själv är halv Skojare, är detta en chans för Bryn att lära sig mer om hennes arv. Hennes boss Ridle Dresden övervakar hennes uppdrag och vill hjälpa henne. Han har alltid varit hennes mest tillitsfulla vän - men när deras onekliga attraktion för varandra hettas upp, blir han en distraktion hon inte kan riskera.
Brynn är på väg att upptäcka att Skojare världen är full av hemligheter och att hon dras djupare och djupare in i dem, hon vet inte längre vem hon kan lita på. Medan hon kommer Ridley närmare, inser hon att hon kanske inte ens kan lita på sitt eget hjärta.

Från författaren av...OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar