tisdag 19 maj 2015

Dagens bokutgivningar #33

Idag kommer två nya böcker ut!

Dangerous Deception (Dangerous Creatures #2) av Kami Garcia och Margaret Stohl

Lär mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Kärlek är tio gånger en galen, eller hur?
Låt mig säga det såhär: Om du kan komma undan, spring. Gå inte.
För när du väl är utsatt, kommer du aldrig få ut en Siren ur ditt huvud.
Vissa förälskelser är förbannade. Andra är... farliga. Särskilt kärleken mellan en wannabe rockare och fjärdedels incubus, Wesley "Link" Lincoln, och Dark Caster, Siren, och bad girl, Ridley Duchannes.
Men nu är Ridley försvunnen, och Link var med henne enda tills hon försvann. Beslutsam att hitta henne, återförenas Link med hans New York bandmates, och den mystiska Lennox Gates, som vill ha Rid för sig själv. Tillsammans reser dem söderut, hittar vägkorsningen där blues gittaristen Robert Johnson gjorde sina affärer med djävulen, upptäcker en menageri av Casters inlåsta i burar, och avslöjar en elak i New Orleans som hotar att förstöra dem alla.
Denna gången kanske kärlek inte är tillräckligt.

Från författarna av...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hold Me Like a Breath (Once Upon a Crime Family #1) av Tiffany Schmidt

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Penelope Landlow har växt upp med vetskapen om att nästan allting kan köpas eller säljas - inklusive kroppsdelar. Hon är dotter av en av tre kriminella familjer som kontrollerar den svarta marknaden för organtransplantationer. 
Penelope är omgiven av alla krävande privilegium och beskydd hennes familj kan tillhandahålla, men de kan inte skydda henne från den autoimmuna oordningen som ger henne blåmärken så lätt.
Och i hennes familjs linje av jobb kan ingen vara säker för alltid.
Allt Penelope någonsin velat är frihet och självständighet. Men när hon fångas i korselden samtidigt som rivaliserande familjer framträder, lär hon sig att hennes önskningar går med förluster, att svek gör mer ont än blåmärken, att kärlek är en risk värt att ta... och att hon kanske inte är så ömtålig som alla tror.

OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar