tisdag 9 juni 2015

Dagens Bokutgivning #36

Idag kommer första boken, i en ny serie,
ut av Rachel Vincent, en bok som jag är väldigt intresserad av att läsa!


The Stars Never Rise av Rachel Vincent

Läs mer om boken på engelska HÄR!
Handling på svenska
Sextonåriga Nina Kane borde oroa sig över hennes odödliga själ, men hon är faktiskt för upptagen med att försöka överleva. Hennes stads invånare har blivit decimerade av själ-krävande demoner, och själar är en bristvara. Det enda som betyder något för Nina är hennes lillasyster, Mellie, som hon håller koll på, samtidigt som hon försöker skrapa ihop lite mat och pengar. Dem två är en familj. De gav upp på deras dödströtta mamma för länge sedan.
När Nina upptäcker att Mellie bär på en hemlighet som hotar deras existens, gör hon vad som helst för att skydda henne. I New Temperance blir syndare åtalade, då detta ses som ett brott, av den brutala Kyrkan och dess armé av svart-klädda exorcists. Och Mellies synd har försatt henne i allvarliga problem.
För att hålla dem båda vid liv, måste Nina lita på Finn, en flykting med mörkgröna ögon som redan har räddat hennes liv en gång innan och som kanske också är en exorcist. Men vilken typ av exorcist bär en luva?
Efterlysta av Kyrkan och jagade av mörka krafter inser Nina att hon inte kan överleva på egen hand. Hon behöver Finn och hans grupp av skurkvänner lika mycket som dem behöver henne.
Från författaren av…


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar