torsdag 26 februari 2015

Daniella recenserar: The Enchantress Returns

Titel:The Enchantress Returns
Författare: Chris Colfer
Förlag: Little Brown
Rec-ex/Vinst/Present: Present
Sidor: 517
Serie: #2 i The Land of Stories
Utläst: 12/1-15







Bokens första mening: The East was in a period of great celebration.

Handling:
After decades of hiding, the evil Enchantress who cursed Sleeping Beauty is back with a vengeance.

Alex and Conner Bailey have not been back to the magical Land of Stories since their adventures in The Wishing Spell ended. But one night, they learn the famed Enchantress has kidnapped their mother! Against the will of their grandmother, the twins must find their own way into the Land of Stories to rescue their mother and save the fairy tale world from the greatest threat it's ever faced.


Min åsikt [Spoiler förekommer]:
Jag älskade första boken och jag älskar den andra med. Fastän det tog lång tid att läsa klart den så är den trotts allt spännande. När man börjar läsa boken får man följa Conner och Alex i deras hemvärld och den ända jag vill/väntar på är att de ska få återvända till den förtrollade världen. Men det får man vänta länge på, men under tiden i deras hemvärld, så händer det mycket där. Deras mor försvinner, Conner skriver berättelser om deras tidigare äventyr och deras farmor kommer på besök för att hjälpa dem att hitta deras mor.
Och när min önskan gått i uppfyllelse och de återvänder till den förtrollade världen börjar det stora äventyret, enligt mig. Tvillingarna har nya saker att utföra och de får all hjälp de behöver för att ställa allt till rätta igen. Det roliga med boken är, måste jag säga, Rödluvans och Guldlocks komplicerade relation till varandra. Och även Rödluvans karaktär i sig. Rödluvan är väldigt överdramatiserad och om man får säga det, korkad. Men det göra att hon blir till en rolig karaktär: Den bästa händelsen i boken är när Rödluvan ska ta med allt hon i princip äger på deras resa med luftskeppet. Men sådan är hon.
Jag gillar hur Chris Colfer ger, dessa karaktärerna man växt upp med, ett helt nytt liv och personlighet. Att han lyckas koppla ihop dem till varandra och få en helhetsbild i hur dem lever och är. Det är det jag gillar mest med Colfer och hans verk, Jag längtar tills jag får läsa nästa bok!

Betyg: 4/5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andra böcker i serien:

onsdag 25 februari 2015

Daniella recenserar: 8 Saker du aldrig skulle våga

Titel: 8 saker du aldrig skulle våga
Författare: Eva Susso & Moa Eriksson Sandberg
Förlag: gilla böcker
Rec-ex/Vinst/Present: Present
Sidor: 245
Serie: Nej
Utläst: 27/12-14







Bokens första mening: Mamma var så trött på kolonistugan i höstas och ville sälja den, men jag övertalade henne att inte göra det.

Handling:
1. Vi ska genomföra en eller flera utmaningar var innan sommarlovet.

2. Alla måste göra utmaningen som står på lappen dom drar - det är inte tillåtet att byta lapp med någon annan.

3. Rapportera till gruppen efter varje utmaning. Och var ÄRLIGA.

4. Utmaningarna är hemliga för alla utanför gruppen. Speciellt syskon, föräldrar, äckel på skolan (Robin).

5. Den som inte genomför utmaningen är utesluten från nästa möte.

6. Alltid stötta varandra i gruppen! Vi är coolast, hetast och bäst på skolan och i hela universum! Plus utanför universum.

8 saker du aldrig skulle våga handlar om fyra tjejer i nian, som bildar en pakt och ger varandra utmaningar som de lovar att utföra, hur pinsamt eller obehagligt det än blir. Det är en bok om mod och vänskap, om att stjäla snyggaste killens kalsonger och skriva en sexnovell på svenskan, och om att stå upp för sig själv och sina vänner, vad som än händer.

Min åsikt:
Jag gillade verkligen den här boken eftersom den var så rolig och underhållande. Det enda jag saknar i boken är fler utmaningar, eftersom karaktärerna endast utförde två utmaningar var.
Jag gillar början där författarna beskriver de fyra karaktärerna; vad de älskar, drömmer om, hatar, deras motto i livet och vad som får dem att gråta. Man får en bild av hur varje karaktär i boken är. Fast jag själv är dålig på namn så jag blandade ihop karaktärerna hela tiden.
Det är så underhållande att läsa en bok som även kan utspela sig i det riktiga livet. Ifall jag fortfarande gått i skolan skulle det här vara en riktigt rolig och bra sak att göra med sina vänner, att utmana sig själv och andra. Dock så gick det lite långt mot slutet då en av karaktärerna fick i utmaning att träffa en pedofil. Det gick inte som planerat och jag tycker att de skulle varit försiktigare och inte låtit karaktären gå ditt själv.
Annars var alla andra utmaningarna underhållande och det finns så mycket mer man kan utmana sina vänner till. Slutet är även väldigt roligt då där är fyra utklipp ur "tidningar" om saker som de fyra tjejerna hade gjort. Så ni som vill bli underhållna och själva tänker er in i vad ni hade gjort i deras situation, läsa den här boken för den är underhållande.

Betyg: 3/5

tisdag 24 februari 2015

Daniella recenserar: Fated

Titel: Fated
Författare: Alyson Noël
Förlag: Macmillan
Rec-ex/Vinst/Present: Nej
Sidor: 447
Serie: #1 i The Soul Seekers 
Utläst: 25/12-14







Bokens första mening: First came the crows.

Handling:
Strange things have been happening to Daire Santos. Animals follow her, crows mock her, glowing people apper from nowhere. Worried that Daire's having a breakdown, her mother sends her to stay with the grandmother she's never met, who lives on the dusty plains of enchantment, New Mexico. There Daire corsses paths with Dace, a gorgeous guy with unearthly blue eyes.
Her grandmother recognizes Daire's episodes for what they are - a call to her true destiny as a Soul Seeker, a person who can navigate between the living and the dead. Guided by her grandmother, Daire must be quick to learn how to harness her powers, because Dace's brother is an evil shape-shifter, out to steal them. Daire must embrace her fate as a Soul Seeker and discovermwheter Dace is the guy she's meant to be with... or if he's allied with the enemy she's destined to destroy.

Min åsikt [Spoiler förekommer]:
Det var ett tag sen jag läst boken och jag ska försöka komma ihåg det mesta i alla fall. Boken börjar bra och spännande, man får läsa om olika kraftdjur och vad de har för betydelse. Och i boken ska även Daire lista ut vilket kraftdjur hon har, vilket är väldigt uppenbart  vilket djur hon har.
När man läser vad boken handlar om tycker jag att man får reda på alldeles för mycket, jag hade själv velat läsa mig till hur Daces bror är och inte fått det givet till mig. Det hade varit så mycket mer spännande att själv få ta reda på det, det hade byggt upp spänningen ännu mer. När Daire ska träna sina krafter händer det heller inte så mycket. Jag hade velat ha lite mer händelser av när hon tränar. Men eftersom hennes farmor dör rätt så snabbt så får hon inte mycket träning med sina krafter, men hon klara ändå uppgiften har jag för mig.
I helheten var boken rätt så säg och jag kände inget sug av att vilja läsa nästa sida!

Bokens bästa citat:
"You don't always get the journey you want. Though you always get the journey you need."

Betyg: 3/5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andra böcker i serien:

Dagens bokutgivning #21

Idag kommer en bok ut som i varje fall jag är väldigt intresserad av att läsa!


The Sin Eater's Daughter (the sin eater's daughter #1) av Melinda Salisbury

Läs om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Sjuttonåriga Twylla bor i ett slott. Men även om hon är förlovad med prinsen, är Twylla inte precis en medlem i hovet. 
Hon är en bödel.
Som gudinnan förkroppsligade kan Twylla omedelbart döda någon när hon rör dem. Varje månad förs hon till ett fängelse och tvingas lägga sina händer på dem som anklagas för förräderi. Ingen kommer någonsin att älska en flicka med mord i hennes ådror. Även prinsen, vars kungliga blod förmodligen gör honom immun mot Twyllas dödliga beröring, undviker hennes sällskap. 
Men så kommer en ny vakt, en pojke vars lätta leende motsäger hans dödliga stridskonster. Och till skillnad från de andra, kan han se bortom Twyllas bödel-kläder och ser flickan, inte gudinnan. Men Twylla har utlovats till prinsen och hon vet vad som händer med människor som inte lyder drottningen.
Trots det är en förrädisk hemlighet det minsta av Twyllas problem. Drottningen har en plan att förstöra hennes fiender, en plan som kräver ett otänkbart offer. Kommer Twylla göra vad som krävs för att skydda hennes rike? Eller kommer hon överge sina plikter till en förmån för en dömd kärlek? 


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

tisdag 17 februari 2015

Vinnaren av tävling: Signerat ex av Cirkeln + Tygkasse

Vi har nu utsett en vinnaren som får hem ett fint paket med ett signerat ex av Cirkeln + en tygkasse!
Och vinnaren är......



...... Hannah!


Ett stort grattis till dig! Ditt paket kommer hem skickat inom snarast tid.

måndag 16 februari 2015

Påminnelse av tävling!

Idag är det sista dagen i vår tävling där du kan vinna ett signerat ex av Cirkeln + en tygkasse, imorgon anges vinnaren.
Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera på den här Länken samt motivera varför just du ska vinna detta fina pris! Lycka till :-)



söndag 15 februari 2015

Vinnare av födelsedagstävlingen!

Vi har nu räknat ihop alla svaren och kommit fram till tre vinnare.
Den som kom på första plats är.....


.... Hannah (76p)


Andra plats kom....


.... Elin (70p)



Och tredje plats kom....


....Rebecca R (44p)


Ett stort grattis till er vinst, Hannah får välja vilken bok av dessa tre som du vill ha och därefter får Elin välja. Rebecca får boken som blir över. Glöm sedan inte att svara på er mail då vi behöver er adress så vi kan skicka böckerna till er!

Dagens bokutgivning #20

Idag kommer en bok ut som påminner lite om Mazerunner! Så om du gillade den kommer du säkert tycka om den här också.


Enklav (Razorland #1) av Ann Aguirre

Handling
New York har decimerats av krig och pest, och större delen av invånarna har tvingats migrera till underjordiska enklaver, där den förväntade livslängden knappt överstiger tjugo år. När Deuce fyller 15 intar hon rollen som Jägarinna, och hon paras ihop med Fade, en tonårig Jägare som bodde uppe på ytan när han var liten,
När de upptäcker att den angränsande enklaven håller på att utplånas av tunnelmonster - Freaks - som tycks bli allt mer organiserade, så vägrar de äldre att ta hänsyn till deras varningar. Och när Deuce och Fade försätts i exil från enklaven, måste flickan som fötts i mörkret överleva i dagsljuset vägledd av Fades avlägsna minnen i ruinerna av en stad vars befolkning förtvinat till några få farliga gäng.

OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

lördag 14 februari 2015

Deltävling 27 & 28 - Karaktär & Bokstav

Nu söker vi namnet på tävlingens sista karaktär, rätt svar ger 1 poäng.

"Den här karaktären bor i en by med ett nummer. Karaktären har en lillasyster och en katt som inte tycker om karaktären. Karaktären är bra på att jaga, främst med pil och båge."

Sista inlägget i vår tävling blir en bokstav som ger er 1 poäng för varje rätt svar.

Dagens bokstav blir: N

Karaktär: N
Bok: N
Författare: N
Genre: N

Tävlingen avslutas idag och imorgon får ni veta vem som vunnit!
Lycka till!

Rebecca recenserar: Outtalat


Titel: Outtalat
Författare: Sarah Rees Brennan
Förlag: Modernista
Rec-ex/gåva/vinst: Julklapp av pojkvän
Sidor: 333
Serie: #1 i Lynburn Legacy
Utläst: 3/1-15






Bokens första mening: Varje stad i England har sin egen historia.

Handling:
För Kami Glass har han alltid funnits där: Jared, pojken hon kan tala med i sitt huvud, men som ingen någonsin sett i verkliga livet - inte ens hon själv. Hon har inte helt lyckats dölja sina inre samtal med Jared för sin omgivning och Kami betraktas därför som ett lite udda inslag i Sorry-In-The-Vale, den sömniga engelska småstad hon bor i.
   Trots detta har Kami funnit sin plats i det lilla samhället. Hon har precis startat en skoltidning tillsammans med sin bästa vän och är nöjd med det mesta i tillvaron.
   Men på sista tiden har konstiga saker börjat hända. Från skogen hörs ett illavarslande skrik om natten och bakom fönstren på Aurimere slott är lamporna plötsligt tända igen: familjen Lynburn, som styrt staden i många generationer, har återvänt efter flera års gåtfull frånvaro.
   När Kami i hopp om ett scoop börjar forska i familjens historia inser hon att den lilla stad som hon trott sig känna så väl är full av hemligheter. Och att pojken hon talar med i sitt huvud mycket väl kan vara nyckeln till alltihop.

Min åsikt:
Jag älskar verkligen huvudkaraktären i den här boken samt hela konceptet med att höra en annan persons tankar. Det påminde mig lite om The Host av Stephenie Meyer, i början, men det visade sig ändå vara helt annorlunda.
  Det är inte ofta som jag bara måste dela med mig av en bok till min syster för att försöka få henne intresserad av den (jag vet inte, lyckades jag Daniella??) men den här boken är verkligen något som jag vill att hon ska läsa så vi kan prata om den och förhoppningsvis gilla den tillsammans.
  Jag älskar som sagt huvudkaraktären, hon är verkligen unik på sitt lilla vis och väldigt rolig, jag älskar när det finns någon form av humoristiskt inslag och det fanns det verkligen i denna. Speciellt början av boken var väldigt rolig. Egentligen så tycker jag om alla karaktärerna i boken men Kami gillade jag extra mycket.
  Något som jag också tycker om extra mycket med den här boken är att den skiljer sig lite från de andra böckerna med utseendet och hur innehållet ser ut, som gör att det påminner om en sagobok och det tycker jag är jätte gulligt.
   Jag har en favoritscen i boken som är [när Jared och Kami träffas för första gången, jag kunde inte låta bli att skratta då].
  Allt som allt, detta är en väldigt mysig och rolig bok, älskar handlingen och kan knappt vänta på när nästa bok ska komma ut, säkert en evighet tills dess men ändå!

Betyg: 4.5/5

Deltävling 25 & 26 - Bokomslag & Bokens första mening

Lite sena ute, men nu kommer deltävling 25 och 26 i samma inlägg.

Vilka böcker gömmer sig bakom dessa bilderna? 1 poäng för varje rätt svar, tillsammans kan du få  6 poäng.


























Och vilken bok tillhör den här meningen? Rätt svar ger 1 poäng.

"Vår mor var också häxa, men hon dolde det bättre."

Lycka till! :-)

fredag 13 februari 2015

Deltävling 24 - Bokstav

Dagens bokstav blir: T

Karaktär: T
Bok: T
Författare: T
Genre: T

1 poäng för varje svar, totalt kan du få 4 poäng.
Lycka till! ;-)

torsdag 12 februari 2015

Deltävling 23 - Karaktär

Vem kan det här vara?

"Karaktären är väldigt uppfinningsrik och förknippas med en tågstation. Karaktären är föräldralös och har en hemlighet som fadern lämnade kvar efter sig, endast karaktären har nyckeln till mysteriet."

Lycka till! :-)

Dagens bokutgivning #19

Idag kommer en väldigt efterlängtad bok ut som jag kommer inskaffa så fort som möjligt för jag vill så hemskt gärna läsa den!!!

Den Unga Eliten (The Young Elites #1) av Marie Lu

Handling
Adelina Amoueru överlevde blodfebern. För ett årtionde sedan svepte denna dödliga sjukdom över henes land. De flesta som smittades dog, och de barn som överlevde blev märkta av sjukdomen på egendomliga sätt. Adelinas svarta hår blev silverfärgat, hennes ögonbryn blonda, och hon har bara ett ärr där hennes vänstra öga en gång satt.
Adelinas pappa tror att hon är en malfetto, en avvikande styggelse som förstör familjens goda namn och står i vägen för deras framgång. Men några som överlevt febern sägs ha mystiska och kraftfulla gåvor, och även om deras identiteter förblir hemliga har de kommit att kallas Den unga Eliten.
Teren Santoro är ledare för en organisation vars uppgift är att leta upp dessa personer och förgöra dem innan de kan förgöra nationen. Enzo Valenziano är medlem i The Dagger Society, en hemlig sekt inom Den unga Eliten som letar upp andra av sin egen sort innan Santoro hittar dem. Men när dessa två konfronteras med Adelina möter de en person med krafter som de aldrig tidigare skådat. Adelina har egenskaper som inte hör till den här världen. Hon har ett hämndlystet mörker i sitt hjärta. Och ett begär att utplåna alla som vågar trotsa henne.

Från författaren av...


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.


Deltävling 22 - Bokens första mening

Vilken bok tillhör den här meningen?

"Självmordsbombare är lätta att identifiera."

Lycka till! ;-)

onsdag 11 februari 2015

Tävling: Signerat ex av Cirkeln + Tygkasse!

Innan vår pågående tävling är över kommer här redan en ny tävling att delta i!
Den här gången är det den nya utgåvan av Cirkeln som du kan vinna och dessutom är den signerad av författarna själva + att du, som en bonus, får en tygkasse till.

Det är säkert ingen som har undgått att märka att Cirkeln snart kommer på bio (den 18/2) och själva ser vi jätte mycket fram emot att få se filmen på bio! Vi ska tyvärr inte gå på premiären men vi ska se filmen samma helg. Böckerna är väldigt, väldigt bra och därför är det så spännande att se hur de har gjort filmatiseringen på boken! Har du inte läst den första boken än så är det här en chans för dig att få göra det.

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera här, så att vi kan se att du är med och deltar, samt motivera varför just du ska vinna detta fina priset. Och självklart behöver vi också din mail-adress så att vi kan kontakta dig om du har vunnit.

Tävlingen avslutas den 16/2 23.59 och vinnaren kontaktas den 17/2

Deltävling 21 - Bokomslag

Gissa vilka bilder som gömmer sig bakom dessa. 1 poäng för varje rätt svar!


























Lycka till! :-)

Deltävling 20 - Bokstav

Dagens bokstav är: S

Karaktär: S
Bok: S
Författare: S
Genre: S

För varje svar ges 1 poäng, totalt kan du får 4 poäng.
Lycka till! ;-)

Kommer du inte ihåg vilka deltävlingar du har svarat på?
Kolla HÄR!

tisdag 10 februari 2015

Deltävling 19 - Karaktär

Vilken karaktär kan detta vara?

"När karaktären är liten mördas karaktärens föräldrar, efter det blir inget sig likt. Karaktären förs till en skola där det finns många fler som är som karaktären, fast ingen är lika speciell som karaktären själv. Karaktären ägnar sitt liv åt att besegra sin fiende, med hjälp av alla karaktären känner."

Lycka till! :-)

Kommer du inte ihåg vilka deltävlingar du har svarat på?
Kolla HÄR!

Deltävling 18 - Bokens första mening

Vilken bok tillhör den här meningen? 1 poäng för rätt svar!

"There are places where kids like me go."

Lycka till! ;-)

Kommer du inte ihåg vilka deltävlingar du har svarat på?
Kolla HÄR!

Dagens bokutgivningar #18

Idag kommer två nya böcker ut, den ena är sjätte delen i en serie och den andra är första delen i en serie


The Ruby Circle (Bloodlines #6) av Richelle Mead

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Sydney Sage är en alkemist som, i grupp med andra, leker med magi och tjänar till att överbrygga världar av människor och vampyrer. De skyddar vampyrhemligheter och människors liv. 
Efter att deras kärleksromans har exponerats befinner sig Sydney och Adrian inför både Alkemisternas och Morois vrede i denna elektrifierande avslutningen på Richelle Meads NY-Times bästsäljande Bloodlines-serien. När ett liv från någon de båda älskar sätts på spel, riskerar Sydney allt för att jaga en dödlig tidigare nemesis. Samtidigt blir Adrian insnärjd i ett pussel som kan vara nyckeln till en chockerande hemlighet om ande magi, en hemlighet som skulle kunna skaka om hela Moroi-världen. 

Från författaren av...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Seeker (Seeker #1) av Arwen Elys Dayton

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Quin Kincaid har behövt genomgå flera år av brutal utbildning för vad hon tror är till det ädla syftet att bli en hedrad "sökare".
Det är inte förrän det är för sent som hon upptäcker att hennes nylärda kunskap och träning är till för att bli en lönnmördare. Quins nya roll tar henne runt om i världen, från en avlägsen gård i Skottland till ett myllrande, futuristiskt Hong Kong där det förflutna, som hon trodde att hon hade flytt ifrån, till slut kommer ikapp henne.


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

måndag 9 februari 2015

Deltävling 17 - Bokomslag

Vilka böcker gömmer sig bakom bilderna? 1 poäng per rätt svar!


Lycka till! :-)

Kommer du inte ihåg vilka deltävlingar du har svarat på?
Kolla HÄR!

Rebecca recenserar: Pretties


Titel: Pretties
Författare: Scott Westerfeld
Förlag: Simon Pulse
Rec-ex/vinst/present: Gammal julklapp
Sidor: 348
Serie: #2 i Uglies
Utläst: 15/1-15






Bokens första mening: Getting dressed was always the hardest part of the afternoon.

Handling:
Tally has finally become pretty. Now her looks are beyond perfect, her clothes are awesome, her boyfriend is totally hot, and she's completely popular. It's everything she's ever wanted.
   But beneath all the fun - the nonstop parties, the high-tech luxury, the total freedom - is a nagging sense that something's wrong. Something important. Then a message from Tally's ugly past arrives. Reading it, Tally remembers what's wrong with pretty life, and the fun stops cold.
   Now she has to choose between fighting to forget what she knows and fighting for her life - because the authorities don't intend to let anyone with this information survive.

Min åsikt [OBS: Innehåller Spoilers]:
Det var många saker som jag störde mig på i den här boken. Bland annat lade jag märke till ganska snabbt, och började lika snabbt störa mig på, att orden bogus och bubblie användes på nästan varje sida. Jag förstår att det är dessa två orden som utmärker en tonåring som blivit pretty i den här boken men jag förstår ändå inte varför dessa två ord måste användas så ofta. Till slut var det bara allt jag tänkte på och det var väldigt jobbigt. Och jag överdriver inte ens när jag säger att de nästan var på varje sida.
  Sedan störde jag mig också mer och mer på Tally och hennes dumdristiga beslut. Exempelvis, dem var ju väldigt oroliga för Shay för första början men dem väljer ändå att fly utan henne trots att hon var grunden till att planen på att fly togs upp från första början.Detta leder också till att en massa andra konsekvenser uppstår som de annars kunde ha undvikit på ett väldigt enkelt vis.
  Sedan förstår jag heller inte varför de ens väljer att fly om de ändå tänker ge upp lika lätt igen, med tanken på att de kan fly en gång till sen igen om de vill det. De har heller ingen som helst tanke på att Specials blir mer och mer informerade, uppmärksammade och förberedda för varje gång som de försöker att fly, tillslut kommer det ju att bli omöjligt för dem. Detta är en av flera saker som jag störde mig på här.
  Jag hade egentligen inga problem med Tally som huvudperson i första boken, hon var heller ingen favorit, men jag gillade henne ännu mindre i den här boken. Tråkigt nog påverkar detta också hela min läsupplevelse och därför gillade jag inte boken så mycket.

Betyg: 2/5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andra böcker i serien:















Andra böcker av författaren: