torsdag 28 januari 2016

Dagens Bokutgivning #59


Clash of the Worlds (#3) av Chris Columbus & Ned Vizzini

Den tredje och sista boken i den episka House of Secrets serien. Var beredd på ännu en bergochdalbana fylld med äventyr!

Precis när barnen Walker tror att allting kommer att bli normalt igen, förstår de att deras äventyr är långt från över. De kommer att stöta på dinosaurier, aliens, mördarrobotar, och såklart självaste Wind Witch - med både gamla och nya vänner- och ställas inför några av de dödligaste valen de någonsin kommer att göra. Det läskigaste av allt kan vara att bestämma vem de kan lita på, eftersom alla gömmer något...

Läs mer om boken på engelska HÄR!


We Are All Made of Stars av Rowan Coleman

Tänk om du bara hade en chans, ett brev du kunde lämna kvar till personen du älskar?

Vad skulle du skriva?

Stella Carey har goda anledningar till att endast arbeta natt på härbärget som sköterska. Gift med en krigsveteran som har återvänt från Afghanistan brutalt skadad, ämnar Stella huset varje natt då hennes man Vincent, låser in sig själv, oförmögen att sova då han lider av posttraumatiskt stressyndrom.
  Under hennes nätter på härbärget skriver Stella brev för hennes patienter som innehåller deras sista önskningar, tankar och känslor - från hur man använder en tvättmaskin, till råd om hur en bra förälder  ska vara - och vanligtvis levererar hon varje brev till mottagaren när han eller hon har gått bort
  Tills Stella skriver ett brev som hon känner sig tvungen att leverera i tid för att ge sin patient en sista chans till en gottgöring.

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar