tisdag 19 januari 2016

Katter dessa härliga små varelser!

Katter, dessa härliga små varelser som verkligen förgyller ens vardag. Som är i vägen varje gång du springer runt i köket, som vill ligga så nära dig som möjligt i soffan när du tittar på TV, som alltid väljer plats i sängen före dig, som bara längtar efter att du ska gå upp på morgonen att de ibland inte kan hålla sig och istället väcker dig för tidigt, som inte vill äta om du inte är där och som längtar så efter att du ska komma hem att de nästan alltid möter dig vid dörren.
Varje katt är unik, oavsett vad alla som inte äger katter säger, så är dem väldigt kärleksfulla, klantiga, roliga, egendomliga och helt underbara. Därför gör det också så ont när det händer något oförutsett då katten blir dålig. Sjuk, bortsprungen, skadad, saknad. Alla vet hur det är, oavsett om du äger en katt, hund, häst eller vad det än är för djur som du har förälskat dig i.

Just nu är det en väldigt sorglig period i båda våras liv. För åtta dagar sedan lämnade vi vår katt på djursjukhuset. Vi fick reda på att vår katt lider av cancer och att hans dagar är räknade. För sex dagar sedan kom han hem igen, med mediciner och allt. Under fyra dagar fick vi ha honom här hemma igen tills han skulle på operation. För 36 timmar sedan ägde operationen rum. För 24 timmar sedan fick vi reda på att allt gick bra. För 18 timmar sedan fick vi reda på att han inte alls mådde bra, att han hade för lite blod i kroppen. Sedan var vi tvungna att genomlida en hel natt med orolig sömn, efter det samtalet och inte veta hur vår katt Simba mådde, för att, för 6 timmar sedan få reda på att läget just nu är stabilt.

Det är otroligt hur livet kan förändras så snabbt. Men vi håller våra tummar och tår på att allt ska gå bra för vår katt och att vi i morgon ska få höra att allt är bra igen och att vi kan få hem honom, för vi saknar honom så här hemma. 2015 avslutades i sorg när en nära anhörig gick bort men 2016 ska fan i mig inte börja på samma vis!!


Ville bara skriva av mig lite//Rebecca

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar