måndag 26 februari 2018

Bokrea på gång..

Nu är det bokrea imorgon, och jag har kollat in lite på vad de olika sidorna på nätet har att erbjuda. Förra året hittade jag ett par böcker som jag tyckte verkade intressanta. Och sedan brukar det alltid trilla ner några fler om jag sneglat på ett tag och sugit på och som jag tillslut köper ändå. Men i år så tycker jag inte att jag fann så många intressanta, det liknar väldigt mycket förra årets bokrea och de böckerna har jag ju redan som jag vill ha. Så vi får se hur många böcker jag faktiskt köper under bokrean. Några böcker brukar det ändå alltid bli oavsett vad jag intalar mig.


Adlibris bokrea
Jag hittade ändå fyra böcker hos Adlibris som jag tycker verkar bra. Fredrik Backmans böcker känns alltid som ett måste, jag älskade En man som heter Ove och håller just nu på att läsa Björnstad som också är väldigt bra. Även om boken Och varje morgon blir vägen hem längre och längre endast är en kort och liten bok så känns det som en "måste ha"-bok. Agatha Christies böcker försöker jag samla på, allihop, tror jag fattas några enstaka, har inte riktigt koll på vilka, men jag vet att jag inte har Huset på Udden. Jag håller också på att läsa Omgiven av idioter, därför vill jag väldigt gärna också läsa Omgiven av psykopater, båda två är givande böcker att läsa, om man är nyfiken på människor och dess olikheter. Jag har aldrig läst en bok av Sophie Kinsella, men denna boken kom ut ganska nyligen och ända sedan den kommit ut så har jag varit intresserad av att läsa den för den verkar vara såå underhållande!

Bokus


På Bokus hemsida hittade jag en bok av Jojo Moyes, en författare som jag också älskar väldigt mycket och som jag gärna vill ha alla böckerna från. Därför känns denna boken som ett måste. Jag hittade även en bok av Jane Austen, Förnuft och känsla, jag har endast läst en klassiker av en kvinnlig författare och det var Charlotte Brontë. Hennes bok, Svindlande Höjder, var så bra att jag hoppas lite på att denna boken, även om den inte är skriven utav henne, också kommer vara väldigt bra. Girl Power!


Jag hittade ingen bok på cdon som inte redan fanns på adlibris eller bokus som jag tyckte verkade intressant.

Men jag har också kollat i Akademibokhandelns tidning och där fann jag ytterligare sex böcker som jag tyckte verkade intressanta och läsvärda som jag förmodligen kommer att köpa imorgon.

Akademibokhandeln

Vilka böcker kommer du att köpa på bokrean imorgon?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar