torsdag 22 februari 2018

Hur börjar vi om på nytt?

Försök 1:
Det känns jobbigt att skriva detta inlägget, helst vill jag bara hoppa över det här inlägget och fortsätta bloggen och låta detta avbrottet gå omärkt förbi. Men det går väl inte. Det är Rebecca här som skriver föresten.

Jag tröttnade på läsningen, på bloggandet och kände att jag inte hade tid för det här längre så mitt intresse falnade. Jag vill inte sitta här och förklara mig, till varför det blev som det blev med bloggen men. Jag kände helt enkelt att jag hade så mycket annat att göra. 

Men nu sitter jag ensam här på en söndag och då kommer tankarna plötsligt ikapp och jag sneglar upp på bokhyllorna som står här hemma med böcker som bara skriker efter att bli lästa och jag börjar känna lusten efter att ta ner alla böckerna och bara läsa, läsa, läsa. Med det sagt kan jag inte lova att det blir med bloggen som det blivit förut men jag hoppas i alla fall på att kunna återgå lite till hur det var här innan. Jag kommer dock att blogga här själv igen, eftersom min syster, liksom jag, tappat intresset. 


Försök 2:
Det var över ett år sedan jag skrev på den här bloggen sist och mycket har förändrats. Verkligen mycket. Både upp och nergångar har kommit med 2017 men inget som inte har gått att ta sig igenom. Året började med en liten bilolycka på jobbet som jag kom lindrigt undan. Månaden efter fortsatte med att fira det kinesiska nyåret tillsammans med min sambo och hans familj. Jag fick min första "riktiga" anställning på samma jobb som jag jobbat vikarie på i två år, och där följde sedan min första riktiga semester på sommaren som spenderades bland annat med min syster på Rhodos i två veckor. Hösten fortsatte med överraskningar med Bokmässan i Göteborg OCH jag fick äntligen min tvåa som jag längtat efter så länge (med inflyttningsdatum i januari 2018). Jag har bott i en etta med silverfiskar så länge att jag inte stod ut längre, men letandet och tålamodet efter en lägenhet har nästan varit på bristningsgränsen. Någon månad senare fick jag reda på att det fanns en kattkull med kattungar som var leveransklara i januari 2018, samma månad som jag skulle flytta, så jag åkte dit och kollade på kullen och fann en bedårande liten kattunge som nu bor med mig. (Han är idag fyra månader gammal och världens sötaste lilla prins). Året slutade dock mindre bra men det är för personligt. Men året 2018 har verkligen börjat bra. Jag har flyttat till min nya tvåa och stormtrivs verkligen med min nya partner in crime. 

Det var bara en liten sammanfattning av vad jag gjorde under tiden som jag inte bloggade här. Jag tappade helt enkelt intresse för bloggen men nu vill jag ge det ett försök igen. Får se hur länge det håller.

Försök 3:

Jag vet att ingen kommer att se detta inlägget så därför tänker jag inte lägga ner så mycket energi på det. Jag har helt enkelt tagit upp bokintresset igen och vill ge det en chans och hoppas på att det håller i sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar