Om oss


 Vi som bloggar här heter Rebecca och Daniella och är 22 år. Vi bor i Skåne. Precis som blogg-namnet lyder (booktwin) så är vi tvillingar och bloggar här på bloggen tillsammans eftersom vi är intresserade av böcker.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rebecca: För snart mer än fyra år sedan så började jag verkligen intressera mig för böcker. Därefter har jag utökat min bokhylla från ungefär 10 böcker till över 150 st. Och även om jag började intressera mig för böcker ganska sent så är jag dock inte helt efter i bokvärlden, jag läste faktiskt Twilight-böckerna i grundskolan som jag gillade! Dock var det en annan bok som fick mig att börja älska böcker, nämligen boken Bläckhjärta som faktiskt delvis handlar om böcker. Jag älskar att läsa Fantasy-böcker men läser också böcker från andra genre.


Förutom att läsa så älskar jag (och är duktig på) att rita. Jag tycker också om att skriva, därav den här bokbloggen. Just nu jobbar jag som brevbärare samtidigt som jag funderar på vad jag verkligen vill utbilda mig till, det ska vara något som jag helhjärtat går in för så därför jobbar jag under tiden som jag försöker komma på vad jag vill ägna mitt liv åt. Att vara brevbärare är inte så dumt att jobba med heller men visst tär det lite på kroppen och är inget som jag vill utsätta min kropp för allt för länge. Sedan är jag även ägare till en helt awesome katt (hehe..), han är faktiskt lite knasig i bollen ibland men för det mesta är han awesome ;). Och just det, katten som jag håller i är inte vår katt men jag älskar djur så det så! //Rebecca
Rebecca
Vår katt :)

Daniella


Daniella: Jag har läst till och från i olika perioder. Ibland läser jag mer ibland läser jag mindre, det beror på vilket humör jag är på.Till skillnad från min syster så har jag inte läst Twilight böckerna (men vet att dem finns) eftersom ALLA läste dem och ALLA älskade dem och jag ville ha en egen sak att älska, inte läsa något som alla anser att man måste. I förskolan fick vi böcker som vi var tvungna att läsa och jag fick så klart en dålig bok om en groda och hans familj, den sög, så det var en bok som fick mig att avstå från böcker och läsande. Men jag kom igång igen efter det ;)  Den första boken som fick mig att se en ny synvinkel av bok-världen var "Någon Annanstans" och den berör verkligen en på ett positivt sätt. Den handlar om en tjej som dör och kommer till livet efter, det är liksom en helt annan värld, den ger både skratt och gråt.
    Precis som min syster så gillar jag också att rita och att skriva, speciellt berättelser/sagor.


Bloggen skapades den 8 januari 2013

Kontakta oss på: 
rebecca.andersen[@]hotmail.com
daniella.andersen[@]hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar