söndag 14 april 2013

Recension: Fallen


Titel: Fallen
Författare: Lauren Kate
Förlag: Corgi Books
Rec-ex/vinst/present: Nej
Sidor: 452
Serie: #1
Utläst: 28/3-13


Bokens första mening: Around midnight, her eyes at last took shape.


Handling:
There's something achingly familiar about Daniel Grigori. Mysterious and aloof, he captures Luce Price's attention from the moment she sees him on her first dat at the Sword & Cross boarding school in sultry Savannah. He's the one bright spot in a place where cell phones are forbidden, the other students are all screw-ups, and security cameras watch every move.
Even Daniel wants nothing to do with Luce - he goes out of his way to make that very clear. But she can't let it go. Drawn to him like a moth to a flame. Luce has to find out what Daniel is so desperate to keep secret... even if it kills her.

Vad jag tycker:
I början av boken så tänkte jag "den är ju faktiskt ändå rätt så bra, bara då den fortsätter så här så", så fel man kan ha. Visst, den var bra till att börja med och handlingen fortsatte precis som i början men det hände liksom inget. Det var ingenting som gjorde så att spänningen stegrades upp och jag fick inga direkta känslor för boken, vilket är väldigt viktigt för att jag ska kunna ge ett bra betyg. Nej, den fortsatte i ett ganska så segt tempo och... ja, den var väldigt seg. Om jag ska fortsätta läsa den här serien, det vet jag inte, vad jag sett på andra bloggar så blir de kommande böckerna tydligen inte bättre så jag är fortfarande tveksam till om jag ska köpa tvåan. Men samtidigt så vill jag nästan alltid avsluta serier som jag påbörjat, så jag, är som sagt tveksam..

Betyg: 2/5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andra böcker i serien:


Andra böcker av författaren:

4 kommentarer:

 1. Vill läsa denna men har bara hört dåliga recensioner (hur kan jag fortfarande vilja läsa den?!) Så jag tänkte att jag lånar den på bibblan!

  SvaraRadera
 2. ^^ aa, gör det och bilda din egna uppfattning av den ;)

  SvaraRadera
 3. Har velat lite mellan om jag ska börja med serien eller inte, och med din recension så blir det nog inget köp! Tack för varningen! :) Tips om du är osäker på om du ska fortsätta med serien är ju att du lånar den på bibblan istället, då har du absolut inget att förlora! :)

  SvaraRadera
 4. Aa, jag får nog låna den ifrån bibblan istället :) tack för tipset! ;)

  SvaraRadera