onsdag 1 april 2015

Dagens bokutgivning #27En Värld av Is och Eld av George R.R. Martin 

Lär mer om boken på engelska HÄR!

Handling på svenska
Upptäck George R.R. Martins magiska värld. Ett historiskt epos om tiden före tv-serien Game of Thrones och Kampen om Järntronen och de andra böckerna i Sagan om is och eld: från gryningsåldern och fram till dess att Robert Baratheon blir kung i Västeros. Här finns episka slag, släktfejder, vinnare och förlorare, rivaler, rebeller och upprorsmakaer, svek och intriger.
Lär känna skogens barn och kättarna, de första människorna, andalerna, det gamla Norden med vinterns kungar, murens uppkomst, nattens väktare och rövarna. Läs om Svartfyr, Bitterstål och Gyllene kompaniet, om Järnöarna och deras urgamla grymma seder, Starks och Robert Baratheons kärlekssaga.
Få reda på hur Valyrien gick under och den första draklorden kom till Västeros, liksom varför Tywin Lannister lämnade Kungshamn och ämbetet som hand. Läs om prins Rhaegar och Elia av huset Martell, om huset Targaryens drakar och slaget vid Rödgräsfältet.
Med sina mer än 170 illustrationer, fantasieggande bilder och detaljrika kartor är boken omistlig för alla Martin-fans.

Från författaren av...

OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar