tisdag 8 september 2015

Dagens Bokutgivningar #49


Sweet Temptation (The Sweet Trilogy #4) av Wendy Higgins

Värstingen Kaidan Rowe har aldrig velat för någonting - pengar, populäritet musikalisk talang… heta tjejer - men att förföra dem är en del av hans plikt som Nephilim, slav till demon Dukes. Som sonen av Duke av Lust, har Kaidan lärt sin faders tricks, blivit en mästare av passion, en manipulator av kemi. Att inte lyda sin pappa skulle innebära en säker död. Som tur är för Kaidan, är han bra på sitt jobb. Och han njuter av det.
   Tills han möter Anna Whitt - söt, smart, livfull, och oförklarligt bra - den enda tjejen som tycks vara immun mot hans charm. Dottern till en skyddsängel och en fallen en, hon har en viss makt över honom, en som får honom att önska efter mer än han någonsin kan förtjäna.
   Beslutsam om att rädda alla Neph från deras mörka liv som påverkare av synden, går Anna med i Kaidans kamp att överkomma demonernas förtryckande sätt. I ljuset av hennes känslor, måste Kaidan genomgå det tuffaste testen av alla, en kamp om hjärtat.

Läs mer om boken på engelska HÄR!


Fans of the Impossible Life av Kate Scelsa

Mira börjar om på Saint Francis Prep. Hon lovade sina föräldrar att hon åtminstone skulle försöka låtsas att hon kunde agera som en fungerande människa den här gången, inte en flicka som inte kan gå ur sängen i flera dagar i sträck, som bara känner sig vaken när hon är med Sebby.
  Jeremy är den smärtsamt blyga konst nörden på Saint Francis, som har varit i sin självpåtagna isolation efter en olycka som förstörde hans sista år i skolan. När han ser Sebby för första gången tvärs över skolgården, är det som att han har väntat på den här blonda, långa killen med rackartygs glimten i ögonen.
   Sebby, Miras gay bästa kompis, är en kille som verkar bära solljus med sig. Även när livet i hans fosterhem börjar påverka honom, tillsammans har Sebby och Mira skapat en värld av magiska ritualer och improviserade bilresor, designade för att fixa de brutna delarna i deras liv.
  När Jeremy kommer på sig själv med att bli alltmer indragen i Sebby och Miras värld, börjar han förstå hemligheterna som de döljer för att kunna skydda varandra, för att hålla var och en säker från dem som inte förstår deras strävan efter att leva för det omöjliga.

Läs mer om boken HÄR!


Stand-Off (Winger #2) Andrew Smith

Det är hans sista år på Pine Mountain, och Ryan Dean borde fokusera på sin framtid, men istället, jagas han av det förflutna. Hans Rugby coach förväntar sig att han ska fylla rollen som en gång spelades av han nu förlorade vän, Joey, som rugby teamets stand-off och nya lagledare. Och på något vis är han fast med rumskamraten en tolvårig förstaårselev Sam Abernathy, en matlagning vina med extrem klaustrofobi och en allvarlig förälskelse i Annie Altman - också känd som Ryan Deans flickvän, i nuläget, i alla fall.
  Lika stressande, Ryan Deans klotter och ritningar ger inte lika mycket lättnad som dem brukade göra. Han är övertygat att N.A.T.E. (den Nästa Oavsiktligt Fruktansvärda Erfarenheten) lurar runt varenda hörn - och just då springer han in i Joeys lillebror Nico, som får Ryan Dean att känna sig paranoid över att han undviker honom. Kommer ryan Dean någonsin över sitt förstånd?

Läs mer om boken på engelska HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar