torsdag 14 augusti 2014

Dagens bokutgivning #1


Idag släpps den efterlängtade boken..

Isla and the happily ever after (Anna and the french kiss #3) av Stephanie Perkins

Jag har inte läst några av Perkins tidigare böcker men det kanske är dags att ändra på det. Böckerna är i alla fall hur fina som helst! (klicka på bilden för att komma till Goodreads och läs om boken på engelska där)


Handling på svenska
Från de glittrande gatorna av Manhattan till de månlyftande taktopparna av Paris, att bli förälskad är lätt för den hopplöst drömmande Isla och den inåtvända artisten Josh. Men när de börjar sina sista år i Frankrike, blir Isla och Josh snabbt tvingade att konfrontera den förkrossande verkligheten att lyckliga-i-alla-sina-dagar inte alltid varar för alltid. 
  Deras romantiska resa är skickligt sammanflätad med de älskade paren Anna och Etienne och Lola och Cricket, vars vägar är ämnade att kollidera i en svepande final som säkert kommer tillfredsställa både nya och gamla fans. 

Från författaren av...


OBS: Utgivningsdatumen är endast preliminära och kan ändras! Speciellt de svenska böckernas utgivningsdatumen har visat sig ändras flera gånger. Inläggen är tidsinställda och vi som äger bloggen har inte alltid tid att följa upp böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar