lördag 13 augusti 2016

Harry Potter Haul!

Rebeccas:
Har återigen besökt Harry Potter Studio Tour i London så då dyker här ännu en gång upp en liten haul från besöket. Kan även tillägga att det var lika roligt den här gången, då de även ändrat lite där och det fanns nya saker att se och göra trots att det knappt gått ett år. Och denna gången behövde vi inte stressa, som förra gången då vi hade en tid att passa, så på det viset kunde jag även ta in allt utan att känna stressen att hinna hem efteråt. 


Tycker att deras sötsaker där är så söta så jag bestämde mig för att även denna gång köpa hem lite, dock inte samma saker (dvs. chokladgroda, jellybeans eller Fizzing Whizbees. Köpte dock något liknande Fizzing Whizbees, alltså Exploding Bonbons, som även dem poppar i munnen. Bestämde mig även för att köpa hem en av Honeyduke burkarna men tog en med blandade gula och rosa hårda karameller.


Tyckte att denna nyckelringen var så fin så att jag bestämde mig för att köpa den!


Harry Potter and The Cursed Child köpte jag i och för sig inte på Studio Touren men den är ändå en del i Harry Potter haulen.


En kopp på The Marauders Map var bara ett måste den här gången.


Och så en tröja, som jag inte planerade att köpa men då jag var så dum att jag glömde ta med både jacka och tjocka tröjor till London och jag frös väldigt mycket både den dagen och dagen innan så kände jag att jag behövde en. Jag ville ha en tröja som var fin, matchande färg (lätt att kombinera) men som samtidigt var skön och inte alltför dyr. Så då kom jag fram till den här tröjan. Det är i och för sig en Death Eaters tröja men den är HUR SKÖN SOM HELST!! Och fin, faktiskt.


Sedan köpte jag även två Mystery Minis Harry Potter och fick Voldemorts orm samt Ron Weasley, men, då jag håller på att flytta just nu, så är de i min lägenhet och därför har jag inte kunnat fota dessa.


Man kan ju inte åka till Harry Potter Studio Tour utan att testa Butterbeer! (I mitt fall, andra gången) Men vad som var nytt nu (under sommaren) var att man även kunde testa Butterbeer glass!! Fast den var lite av en besvikelse då det endast smakade som vaniljglass med kola sås.

Daniellas:
Min stakars syster fick en inköpslista och pengar ifrån mig, ville förberedda mig inför den nya Harry Potter boken, så det blev mycket HP-saker. Jag var snäll nog att strunta i de böcker jag ville ha eftersom de väger mycket och jag kunde lika bra köpa böcker på internet. 

Hittade denna fina pyjamasen på Primark's hemsida och bad min syster att köpa den åt mig, den är riktigt gosig och mysig, bra förberedning inför vintern.

 Hittade också dessa fina och gulliga strumporna på Primark's hemsida och som tur var så hittade hon dom i London, det visade sig att dom var glittriga också vilket jag blev ännu gladare för.

Jag fick verkligen böna och be Rebecca för att få henne till att köpa denna kudden (den tar ju stor plats) och blev överlycklig när hon gick med på det. Den får förstaplatsen i min säng och den är så mjuk.

The Marauder's Map som hon köpte åt mig =)

Sedan ville jag också ha en egen Hogwarts express biljett, som Rebecca köpte sist vi var där. 

Hon köpte även en till groda åt mig och denna gången fick jag Godric Gryffindor. På baksidan står det: "One of the four famous Founders of Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry,Godric Gryffindor was the most accomplished dueller of his time, an enlightened fighter against Muggle-discrimination and the first owner of the celebrated Sorting Hat. He was born in the West Country village of Godric's Hollow."

Sedan köpte Rebecca två Harry Potter mystery minis åt mig och jag blev överlycklig när jag fick Dobby. Hade dock velat ha någon av ägarna till husdjuren, men jag fick Hermiones katt istället. Hon köpte även Alice through the looking glass - mystery mini åt mig då jag fick Cheshire katten. (glömde fota den).

Så nu har jag både store Dobby och lille Dobby och båda har jag fått av min kära syster =)

Och sist men inte minst så köpte hon en fjäderpenna åt mig!

1 kommentar: