söndag 8 juni 2014

Sommarenkät 2014!

Nu när jag (Rebecca och Daniella med för den delen) blivit arbetslösa, japp tog studenten den 5:e (!), så blir det säkert mer tid över till läsning. Den senaste månaden, eller de senaste månaderna, har jag tappat lässuget då det varit väldigt mycket i skolan och sedan, när plugget var klart så var det bal och sedan student, så varken jag eller Daniella har haft någon tid för läsning. Men nu hoppas jag på en ändring på det och därför tänkte jag att det vore bra att sätta upp mål för sommaren som motiverar läsningen!
   Daniella är tyvärr sjuk just nu så hon får fylla på i det här inlägget senare om hon vill det =)

Men här är min Sommarenkät för 2014:

1. Vilka 5 böcker bara MÅSTE läsas i sommar?
- The Fault In Our Stars av John Green (och helst innan den kommer ut på bio!!)
- Sätt mig i brand av Tahereh Mafi
- Dangerous Creatures av Margaret Stohl & Kami Garcia
- Allt och lite till av Sarah Dessen
- Prodigy av Marie Lu

2. Vilken bok är du egentligen inte så sugen på men känner att det är dags att ta tag i?
Jag har ingen bok som jag inte är sugen på att läsa, mitt problem är snarare att jag vill läsa allting på en gång! Men jag ska försöka ta tag i det problemet och läsa så mycket som möjligt i sommar och njuta av det fina vädret med en härlig bok i handen! =)

3. Var är bästa stället att läsa i sommar?
I trädgården, gärna i hängmattan (som inte är uppe än...)!

4. Handen på hjärtat, var tror du att du faktiskt kommer att läsa någonstans?
Ja eftersom hängmattan inte lär komma fram av sig själv så blir det förmodligen istället på en filt i gräset eller i någon solstol om vädret tillåter det, annars stannar jag i min sköna fåtölj!

5. Vilken bok tror du kommer bli sommarens bästa?
Av de fem böckerna som jag planerat ska läsas i sommar så tror jag väldigt mycket på John Greens bok och i och med att filmen också kommer ut i sommar så tror jag att det blir den som alla pratar om i sommar! Förhoppningsvis gillar jag den lika mycket som alla andra jag hört som har älskat boken!!

6. Vilken bok borde ALLA läsa i sommar?
Eftersom jag antar att jag är sist ut med att läsa The Fault In Our Stars (inte läst den? läs den!) så måste jag ändå säga Tahereh Mafis böcker, om man inte har läst dem (Rör mig inte! Rädda mig inte! och Sätt mig i brand!) eller om du redan läst dem så kan du alltid läsa Legend, som jag älskade, och sedan fortsätta på Prodigy och hoppas på att den är lika bra... Fast nej läs alltihop istället och om du redan har läst allihop så läs hela Beautiful Creatures-serien också och fortsätt sedan på Dangerous Creatures! ^^
   Som ni märker så går det inte att välja endast en bok... läs ALLT!

7. Strand eller hängmatta?
Ironiskt... Blir väl tvungen att sätta upp hängmattan då.

8. Deckare eller roman?
Deckare!!!!!!!

9. Favoritgenre?
Dystopier

1 kommentar:

  1. Prodigy hoppas även jag hinna med under sommaren.

    SvaraRadera