onsdag 9 januari 2013

Tävlingar på olika bloggar


Jag kommer snart komma igång med bloggandet (och dra igång en första tävling)
Men så länge kan jag lägga upp vilka som redan har tävlingar uppe:

 

http://nilmasbokhylla.wordpress.com/2013/01/09/en-1-arstavling-ar-pa-sin-plats/

Nilma på Nilmasbokhylla, hennes blogg fyller 1 år och det firar hon med en tävling där man kan vinna dessa tre första böckerna i Vampire Academy serien. Allt du behöver göra är att tipsa om en vampyrserie du rekomenderar andra att läsa. Det är lång tid kvar att anmäla sig till tävlingen, tävlingen avslutas den 20/1 klockan 18.00.
(måste bo i Sverige för att delta)


http://www.tonarsboken.blogspot.se/2013/01/vinn-magikerna.html

Elin och Hanna på Tonårsboken drar igång årets första tävling på bloggen där de lottar ut två exemplar Lev Grossmans bok Magikerna. Även här är det lätt att delta, det är bara att nämna vilka böcker ni ser fram emot 2013. Vinnarna presenteras den 20/1


http://bookshelf.blogg.se/2013/january/lotr-lasning.html
http://drizzleandhurricanes.blogspot.se/

I samband med att Anna och Emelie läser böckerna Sagan om de två tornen och Sagan om konungens återkomst så har de en tävling. Tävlingen består av 4 frågor/vecka, varav 2 finns på Annas blogg (bookshelf) och 2 på Emelies blogg (drizzleandhurricanes). Frågorna kretsar kring böckerna och för varje rätt svar vinner man poäng. Utöver det finns det också en extra tävling, som ger fler poäng. Priserna då är att en person får välja mellan Sagan om ringen filmerna (1-3) eller böckerna på svenska/engelska (1-3), man kan också välja mellan Hobbiten och andra böcker. Tävlingen avslutas när böckerna är utlästa, dvs vecka 9.
(måste bo i Sverige för att delta)2 kommentarer:

  1. Såg först nu att du hade skrivit om vår tävling! Tack så mycket:D

    SvaraRadera